AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun emmek

Kahve falında boyun emmek

Kahve falında boyun emmek hastalıkların kalmayacağına, kişinin güzel işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, her şeyin sarpa saracağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyun emmek gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla başa çıkabilmek için sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında boyun emmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısından süt emmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında karısının memesini emmek büyük bir mala sahip olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında memeden emmek azalacağına, anne babanın birbirine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızın memesini emmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmak emmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının parmağını emmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin memesini emmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir