AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parmağını emmek

Kahve falında başkasının parmağını emmek

Kahve falında başkasının parmağını emmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, varlık içinde yaşayacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının parmağını emmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ders almamakta ısrar ediyorsunuz.

Kahve falında parmak emdiğini görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında ayak parmağı emmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin parmağını emmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalettir.

Kahve falında parmak emmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının parmağını emmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yılan zehiri emmek bir sebeple çok üzüleceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında kadının memesini emmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan memesi emmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir