AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak emmek

Kahve falında parmak emmek

Kahve falında parmak emmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, kısmetli bir işe atılmaya, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmak emmek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Kahve falında ayak parmağı emmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, şanssızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birinin parmağını emmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmak emdiğini görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında başkasının parmağını emmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına yorulur.

Kahve falında parmak emmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, hayırlı işe alamet etmektedir.

Kahve falında erkek memesi emmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında annesinin memesini emmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının göğsünü emmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir