AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden emmek

Kahve falında memeden emmek

Kahve falında memeden emmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında memeden emmek gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında memeden süt emmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne memesi emmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının memesini emmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadının memesini emmek huzurlu ve sakin bir yaşama, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin memesini emmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulur.

Kahve falında eşinin memesini emmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, onların kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında kadının memesini emmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir