AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısından süt emmek

Kahve falında karısından süt emmek

Kahve falında karısından süt emmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, üzeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında karısından süt emmek gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz kadını elde edebilirsiniz.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısından süt emmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında karısının memesini emmek büyük bir tartışma yaşayacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin süt emdiğini görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında annesinden süt emmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına delalettir.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kırgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında anne sütü emmek kırgınların barışacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir