AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyu kısalmış görmek

Kahve falında boyu kısalmış görmek

Kahve falında boyu kısalmış görmek doyasıya sefasını süreceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, büyük başarıla kazanacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boyu kısalmış gördüyseniz:

  • Sizinle ortak planlar yapmaktan keyif alan kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında kısa boylu görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa boylu gelin görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında kısa boylu insan görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini boyu kısa görmek fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında kısa boylu birini görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Kahve falında boy kısalığı görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına inanılır.

Kahve falında birini boy kısa görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir