AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa boylu insan görmek

Kahve falında kısa boylu insan görmek

Kahve falında kısa boylu insan görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, ömrün uzun olmasına, kişinin daha çok kazanacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa boylu insan gördüyseniz:

  • Sürpriz bir bilgi kendini gösterebilir.

Kahve falında kısa boylu insan görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına inanılır.

Kahve falında kısa boylu birini görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını kısa boylu görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini boy kısa görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birini kısa boylu görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalet eder.

Kahve falında boyu kısa görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında kısa boylu gelin görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü kısa boylu görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir