AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa boylu birini görmek

Kahve falında kısa boylu birini görmek

Kahve falında kısa boylu birini görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, hayır dualarına nail olacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa boylu birini gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilir, faydalı arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyi kısa boylu görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, zor durumların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kendini kısa boylu görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boyu kısalmış görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek evinde bereketin eksik olmayacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama alamet eder.

Kahve falında birini kısa boylu görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kazancın katbekat arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa boylu olmak kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, ekmeğin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında birini boyu kısa görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir