AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek

Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek

Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, dönülmez yollara gireceğine, geçim derdi yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kısa boylu birini uzun gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir veya iletişiminizi arttırabilirsiniz.

Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa boylu insan görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, dik durmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına inanılır.

Kahve falında kısa boylu olmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa boylu adam görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyu kısalmış görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa boylu biriyle evlenmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa boylu bir adam görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir