AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa boylu görmek

Kahve falında kısa boylu görmek

Kahve falında kısa boylu görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kişinin şifa bulacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kısa boylu gördüyseniz:

  • Belli bir karar vermeniz gerekiyorsa, üzerinde bir süre düşünmeden vermemelisiniz.

Kahve falında kısa boylu bir adam görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet eder.

Kahve falında kısa boylu birini görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, dini inançların güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında boy kısa görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa boylu olmak bereketli bir yaşama sahip olunacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi kısa boylu görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine delalet eder.

Kahve falında birini boyu kısa görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında boyu kısa görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sermayesinin çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir