AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boyu kısa görmek

Kahve falında birini boyu kısa görmek

Kahve falında birini boyu kısa görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini boyu kısa gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, önemli bir adımınızı veya uzun vadeli bir plan ya da projenizi ilgilendiren olaylarda sakin davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kısa boylu görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında kısa boylu birini görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yeni başlangıçların yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyu kısa görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine inanılır.

Kahve falında başkasını kısa boylu görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kısa boylu bir adam görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi kısa boylu görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa boylu gelin görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kısa boylu görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir