AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa boylu gelin görmek

Kahve falında kısa boylu gelin görmek

Kahve falında kısa boylu gelin görmek zafer elde edeceğine, bazı konularda konuşulacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, dua alacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa boylu gelin gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle vakit geçirmeniz boşluk hissini kapatabilir veya hayata farklı gözle bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kısa boylu gelin görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına inanılır.

Kahve falında boy kısalığı görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini boyu kısa görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü kısa boylu görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında boyu kısalmış görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını kısa boylu görmek manevi rahatlamaya erileceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kısa boylu görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, hata yapılacağına inanılır.

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir