AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy kısalığı görmek

Kahve falında boy kısalığı görmek

Kahve falında boy kısalığı görmek güçlükle elde edilecek başarı, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Kahve falında boy kısalığı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya güvendiğiniz kişilerin bazı hareketleri sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında kısa boylu bir adam görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine delalettir.

Kahve falında boyu kısalmış görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa boylu gelin görmek rahatının yerinde olacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini kısa boylu görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında boyu kısa görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini boyu kısa görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını kısa boylu görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir