AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boy kısa görmek

Kahve falında birini boy kısa görmek

Kahve falında birini boy kısa görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında birini boy kısa gördüyseniz:

  • Herşeyi görmek kolay olmayabilir.

Kahve falında kısa boylu biriyle evlenmek özlem gidereceğine, yükünün hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını kısa boylu görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında kendini kısa boylu görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında birini boyu kısa görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, rakiplerini yeneceğine inanılır.

Kahve falında boy kısalığı görmek sorunlarını çözebileceğine, oldukça büyük başarılara alamet eder.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa boylu olmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek gönül gözünün açılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir