AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyu kısa görmek

Kahve falında boyu kısa görmek

Kahve falında boyu kısa görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, başarılarının düşeceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında boyu kısa gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altına almanız, alacak verecek konularına odaklanmanız, ödemelerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında kısa boylu erkek görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında kısa boylu biriyle evlenmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini boy kısa görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü kısa boylu görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, borçların artacağına delalet eder.

Kahve falında boy kısalığı görmek ters giden durumların düzeleceğine, esenliği bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu insan görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa boylu görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir