AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa boylu erkek görmek

Kahve falında kısa boylu erkek görmek

Kahve falında kısa boylu erkek görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, güç ve kudret kazanacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına işaret eder.

Kahve falında kısa boylu erkek gördüyseniz:

  • Resmi veya kurumsal sektörle ilgili konularda gözle görülür gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında kısa boylu erkek görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında boy kısalığı görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa boylu gelin görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını kısa boylu görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi işaret eder.

Kahve falında kısa boylu kadın görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kısa boylu birini görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, sinirlerinin yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında kısa boylu biriyle evlenmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü kısa boylu görmek can sıkıntısının geçeceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir