AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kısa boylu görmek

Kahve falında ölüyü kısa boylu görmek

Kahve falında ölüyü kısa boylu görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, kalbini kıracağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayır getirecek işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü kısa boylu gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında ölüyü kısa boylu görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında kısa boylu bir adam görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, çok hayırlı adımların atılacağına işarettir.

Kahve falında boy kısa görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu gelin görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi kısa boylu görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, eksiklerinin farkına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu erkek görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini boyu kısa görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir