AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa boylu biriyle evlenmek

Kahve falında kısa boylu biriyle evlenmek

Kahve falında kısa boylu biriyle evlenmek sevinç ve mutluluğa, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, anne babanın birbirine düşeceğine yorulur.

Kahve falında kısa boylu biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız konforu arttırıcı değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kısa boylu biriyle evlenmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek yaşadığı zorluğun biteceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kısa boylu olmak çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine inanılır.

Kahve falında kısa boylu birini görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine rivayet eder.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek zor günlerin geride kalacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kısa boylu adam görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini kısa boylu görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir