AnaSayfa / Genel / Kahve falında boy kısa gelinlik giymek

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, gelirinin daimi olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Risk korkunuz, şansınızın küçük fırsatlarını kaçırmanıza neden oluyor.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kısa gelinlik giymek işlerin büyük başarılar getireceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında birini boyu kısa görmek rahat bir hayata sahip olacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi kısa boylu görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kısa boylu görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında boyu kısa görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kısa boylu erkek görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu gelin görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir