AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunun vurulduğunu görmek

Kahve falında boynunun vurulduğunu görmek

Kahve falında boynunun vurulduğunu görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynunun vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya bazı duygusal konular sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Kahve falında boynunun vurulduğunu görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına inanılır.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin boynundan vurulduğunu görmek moral bozukluğu yaşanacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynu vurulmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında boynundan vurulmak kısmetlerini de göremeyeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza alamet eder.

Kahve falında boynundan vurulduğunu görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynundan silahla vurulduğunu görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla boynundan vurulmak ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir