AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak gördüyseniz:

  • Hızlı şekilde ortaya çıkan uyuşmazlıkları görmezden gelmeniz zamandan tasarruf etmenizi ya da bir adım öne geçmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynundan tabancayla vurulmak malını ve canını riske edeceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına inanılır.

Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında tabancayla bacağından vurulmak beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kurusıkı tabancayla vurulmak bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başından tabancayla vurulmak aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla vurulduğunu görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tabancayla vurulmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir