AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynundan silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında boynundan silahla vurulduğunu görmek

Kahve falında boynundan silahla vurulduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, günahkâr olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında boynundan silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilir, ziyaret edebilir, tavsiyelerde bulunabilir veya destek olabilirsiniz.

Kahve falında silahla boynundan vurulmak uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında boynundan silahla vurulmak yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynundan silahla vurulduğunu görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynundan vurulduğunu görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında boynunun vurulduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında boynundan tabancayla vurulmak artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında boynundan vurulmak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir