AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla boynundan vurulmak

Kahve falında silahla boynundan vurulmak

Kahve falında silahla boynundan vurulmak bolluk içinde yaşanacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sevinileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla boynundan vurulmak gördüyseniz:

  • Mecburiyetten cesaret gerektiren işlere kalkışabilirsiniz.

Kahve falında silahla boynundan vurulmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında boynundan silahla vurulmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, bedeninin de iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında boynundan silahla vurulduğunu görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynu vurulmak malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin boynundan vurulduğunu görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynunun vurulduğunu görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynundan vurulmak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir