AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynu vurulmak

Kahve falında boynu vurulmak

Kahve falında boynu vurulmak gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynu vurulmak gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksınız.

Kahve falında boynundan vurulduğunu görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında boynundan vurulmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Kahve falında boynundan iğne vurulmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında birinin boynundan vurulduğunu görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında silahla boynundan vurulmak paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynundan silahla vurulduğunu görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kendi çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında boynundan kurşunla vurulmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir