AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynundan vurulduğunu görmek

Kahve falında boynundan vurulduğunu görmek

Kahve falında boynundan vurulduğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, mallarının da hayırlı olacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, moralinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında boynundan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Başlamak üzere olan bir macerayı test edebilirsiniz.

Kahve falında boynundan silahla vurulmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boynundan vurulduğunu görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla boynundan vurulmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynu vurulmak kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına inanılır.

Kahve falında boynundan vurulmak başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynunun vurulduğunu görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına yorulur.

Kahve falında boynundan iğne vurulmak isteklerinize kavuşacağınıza, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir