AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boynundan vurulduğunu görmek

Kahve falında birinin boynundan vurulduğunu görmek

Kahve falında birinin boynundan vurulduğunu görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, bolluğun sürekli olacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, ticarette ilerleyeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin boynundan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Fikir sahibi olmadığınız konular yerine bildiğiniz konularla ilgilenirseniz daha başarılı olursunuz.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına alamet eder.

Kahve falında boynundan kurşunla vurulmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında boynundan vurulduğunu görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sevinç ve mutluluğa tabir olunur.

Kahve falında boynundan vurulmak her zaman evlatlarına destek olacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında silahla boynundan vurulmak kardeşler arasına kara kedi gireceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında boynundan iğne vurulmak iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında boynundan tabancayla vurulmak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynu vurulmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir