AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynundan vurulmak

Kahve falında boynundan vurulmak

Kahve falında boynundan vurulmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, maddi kriz yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında boynundan vurulmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin önerilerini bir yere kadar dinleyip, çelişkili durumlara yeni yaklaşımlar getirebilirsiniz.

Kahve falında boynu vurulmak kendisini çaresiz hissedeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynundan silahla vurulmak geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, maddi güç sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında boynunun vurulduğunu görmek güzel günler yaşayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında birinin boynundan vurulduğunu görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, paraya ve mala kavuşacağına delalettir.

Kahve falında silahla boynundan vurulmak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynundan silahla vurulduğunu görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynundan vurulmak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir