AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunun sıkıldığını görmek

Kahve falında boynunun sıkıldığını görmek

Kahve falında boynunun sıkıldığını görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında boynunun sıkıldığını gördüyseniz:

  • Gülümseyerek, artık düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında boynunun sıkıldığını görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında ayağına kurşun sıkıldığını görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine kurşun sıkıldığını görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında boğazı sıkılmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin boğazının sıkıldığını görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sıkıldığını görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silah sıkıldığını görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında boğazının sıkıldığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir