AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına kurşun sıkıldığını görmek

Kahve falında ayağına kurşun sıkıldığını görmek

Kahve falında ayağına kurşun sıkıldığını görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ayağına kurşun sıkıldığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlıklarınızı güçlendirebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Kahve falında ayağına kurşun sıkıldığını görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına kurşun sıkıldığını görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında üzerine kurşun sıkıldığını görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendine kurşun sıkıldığını görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parfüm sıkıldığını görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında üzülmek sıkılmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında çok sıkılmak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında içinin sıkıldığını görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir