AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boğazının sıkıldığını görmek

Kahve falında birinin boğazının sıkıldığını görmek

Kahve falında birinin boğazının sıkıldığını görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, işlerin günden güne bozulacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin boğazının sıkıldığını gördüyseniz:

  • Seçenekleriniz çoğalıyor.

Kahve falında birinin boğazının sıkıldığını görmek işlerinin azalacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine inanılır.

Kahve falında birisi tarafından boğazı sıkılmak o kişiye zararının dokunacağına, yarınlara bakacağına delalet eder.

Kahve falında boğazın sıkıldığını görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, sermaye elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazı sıkılmak ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında boğazının sıkıldığını görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazınızın sıkıldığını görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında silah sıkıldığını görmek keyifli olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında içinin sıkıldığını görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir