AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sıkıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının sıkıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının sıkıldığını görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının sıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, girişimleriniz veya anlaşmalarınız kendinize ihanet ediyor hissi duymanıza neden olabilir.

Kahve falında arkadaşının sıkıldığını görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, verilen  sözlerin tutulacağına delalettir.

Kahve falında üzerine kurşun sıkıldığını görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca sıkıldığını görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalettir.

Kahve falında silah sıkılmak işlerinin hemen hallolacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında silah sıkıldığını görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sıkılmak istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Kahve falında silah sıkıldığını duymak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında parfüm sıkıldığını görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir