AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazının sıkıldığını görmek

Kahve falında boğazının sıkıldığını görmek

Kahve falında boğazının sıkıldığını görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, yaşadığı stresin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında boğazının sıkıldığını gördüyseniz:

  • Manipulatif sözlerden veya başkalarını tahrik edebilecek açıklamalardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında birinin boğazının sıkıldığını görmek gün yüzü görmeyeceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Kahve falında boğazınızın sıkıldığını görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında boğazı sıkılmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında boğazının sıkıldığını görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında birisi tarafından boğazı sıkılmak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında boğazın sıkıldığını görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine silah sıkıldığını görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynunun sıkıldığını görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, eline geçen paraları tutamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir