AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah sıkıldığını görmek

Kahve falında silah sıkıldığını görmek

Kahve falında silah sıkıldığını görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, istenen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah sıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önemli denebilecek konulardaki destekleri veya teklifleri olumlu düşünmenize neden olabilir.

Kahve falında üzerine silah sıkıldığını görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah sıkıldığını görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında düğünde silah sıkıldığını görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında silah sıkılmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine silah sıkıldığını görmek ona kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına silah sıkıldığını görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet eder.

Kahve falında kendine silah sıkıldığını görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında silah sıkıldığını duymak şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir