AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine kurşun sıkıldığını görmek

Kahve falında kendine kurşun sıkıldığını görmek

Kahve falında kendine kurşun sıkıldığını görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, kazancının bol olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, düşmanından kurtulmaya, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında kendine kurşun sıkıldığını gördüyseniz:

  • Yarın işler güzelleşiyor.

Kahve falında kendine kurşun sıkıldığını görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında kafasına kurşun sıkıldığını görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, insanların birbirine kenetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında üzerine kurşun sıkıldığını görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağına kurşun sıkıldığını görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına delalettir.

Kahve falında silah sıkıldığını görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parfüm sıkıldığını görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Kahve falında ağlamak sıkılmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin boğazının sıkıldığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir