AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazı sıkılmak

Kahve falında boğazı sıkılmak

Kahve falında boğazı sıkılmak makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, yeniden can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazı sıkılmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendinizin yapmanızda fayda var.

Kahve falında boğazınızın sıkıldığını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğazının sıkıldığını görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, işlerini düzene sokacağına işaret eder.

Kahve falında birinin boğazının sıkıldığını görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine delalet eder.

Kahve falında boğazın sıkıldığını görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birisi tarafından boğazı sıkılmak strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, çekilen acıların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazı sıkılmak fırsatların heba edileceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlamak sıkılmak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine kurşun sıkıldığını görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir