AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunun morardığını görmek

Kahve falında boynunun morardığını görmek

Kahve falında boynunun morardığını görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hasretliğin biteceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynunun morardığını gördüyseniz:

  • Şu sıralar alışveriş yapabilir, istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında boynunun morardığını görmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine inanılır.

Kahve falında boynu morarmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yerinin morardığını görmek sıkılacağı bir haber almaya, yeni ve isabetli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında gözleri morarmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında suratı morarmak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünün morardığını görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağın morardığını görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında her yerinin morardığını görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir