AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynundan silahla vurulmak

Kahve falında boynundan silahla vurulmak

Kahve falında boynundan silahla vurulmak borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, asla yüksünmeyeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında boynundan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı şeyleri istemese de, uzlaşmacı olmanız herkesin mutlu olmasını sağlayacak anlaşma zeminini hazırlayabilir.

Kahve falında silahla boynundan vurulmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynundan silahla vurulmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynundan silahla vurulduğunu görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin boynundan vurulduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına inanılır.

Kahve falında boynundan kurşunla vurulmak sıkıntıların bir anda biteceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynu vurulmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ortağından ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynundan vurulduğunu görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, işlerin rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında boynundan vurulmak kısmetlerinden olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir