AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynundan iğne vurulmak

Kahve falında boynundan iğne vurulmak

Kahve falında boynundan iğne vurulmak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kazancının yerine gelmesine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında boynundan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Genelde aceleci olmamalısınız.

Kahve falında boynundan iğne vurulmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında boynundan kurşunla vurulmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, güzellik ve hayır geleceğine işarettir.

Kahve falında boynundan silahla vurulmak fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına inanılır.

Kahve falında boynundan vurulmak kazancını günden güne daha da arttıracağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına işarettir.

Kahve falında boynundan silahla vurulduğunu görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında boynundan tabancayla vurulmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla boynundan vurulmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir