AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynundan tabancayla vurulmak

Kahve falında boynundan tabancayla vurulmak

Kahve falında boynundan tabancayla vurulmak anne babayla tatsızlık yaşanacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, başarıya giden yollarını açacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında boynundan tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmaktan çekinmeyin.

Kahve falında boynundan tabancayla vurulmak falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başından tabancayla vurulmak fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla vurulduğunu görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine işaret eder.

Kahve falında tabancayla vurulmak büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, rahat bir hayat sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir