AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla vurulduğunu görmek

Kahve falında tabancayla vurulduğunu görmek

Kahve falında tabancayla vurulduğunu görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, işlerinin hızlanacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına işaret eder.

Kahve falında tabancayla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Biraz geri planda kalıp neler olup bittiğini veya ortaya çıkan durumları gözlemlemenizde fayda var.

Kahve falında tabancayla vurulmak daha isabetli kararlar alacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında tabanca vurulduğunu görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında tabanca vurulmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalettir.

Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında tabancayla bacağından vurulmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında tabancayla birinin vurulduğunu görmek iflas edeceğine, kazancının katbekat artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir