AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla vurulmak

Kahve falında tabancayla vurulmak

Kahve falında tabancayla vurulmak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına yorulur.

Kahve falında tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya işinizle ilgili iş birlikleriniz istediğiniz şekli almaya başlayabilir.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına alamet eder.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, rahat geçinerek yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, onunla yaşamını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hayatının zaferlerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, her isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında tabancayla vurulmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tabancayla başından vurulduğunu görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir