AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak

Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak

Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak huzurlu bir hayata adım atacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizle ilgili kararlar almanız gerekebilir.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulmak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla başından vurulduğunu görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, asla harama bulaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında tabanca vurulmak yeni bir eve taşınacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak yapayalnız ve kötü hissedeceğine, yeni mallara sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir