AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, insanları kandıracağına, güvenliğinden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Herkes inanç, felsefe veya düşüncelerini karşı tarafa kabul ettirme çabasında olabilir.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, rızkın çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kafadan vurulmak ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan silahla vurulmak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak önemli sorumluluklar alacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan vurulduğunu görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına delalettir.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir