AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından tabancayla vurulmak

Kahve falında başından tabancayla vurulmak

Kahve falında başından tabancayla vurulmak yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, gamsız bir hayat süreceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başından tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Kahve falında başından tabancayla vurulmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine tabir olunur.

Kahve falında tabancayla başından vurulduğunu görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurusıkı tabancayla vurulmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla birinin vurulduğunu görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında tabancayla bacağından vurulmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek onlara galip geleceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, esenliği bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir