AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak

Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak

Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, büyüyeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz ani kararlarla büyük paralar harcayabilirsiniz.

Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına işaret eder.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin tabancayla vurulduğunu görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak herkesin takdirini toplayacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yüksek moralli olacağına işaret eder.

Kahve falında tabanca vurulduğunu görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, yaşamına renk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir