AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynundan kurşunla vurulmak

Kahve falında boynundan kurşunla vurulmak

Kahve falında boynundan kurşunla vurulmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, para pul sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynundan kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında boynundan kurşunla vurulmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında boynundan kurşun yemek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çok güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynundan kurşunlanmak ana baba sözü dinlemeye, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından kurşunla vurulmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun yemek vurulmak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağından kurşunla vurulmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir