AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynundan kurşun yemek

Kahve falında boynundan kurşun yemek

Kahve falında boynundan kurşun yemek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynundan kurşun yemek gördüyseniz:

  • Stresin doğru yönetilmesi gerekiyor.

Kahve falında boynundan kurşun yemek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynundan kurşunlanmak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında boynundan kurşunla vurulmak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında kafadan kurşun yemek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine alamet eder.

Kahve falında ayağa kurşun yemek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafasına kurşun yemek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında beynine kurşun yemek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuzdan kurşun yemek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir