AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa kurşun yemek

Kahve falında ayağa kurşun yemek

Kahve falında ayağa kurşun yemek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, toparlanacağına delalettir.

Kahve falında ayağa kurşun yemek gördüyseniz:

  • Belli konularda bilgi edinme talebinizde ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında ayağa kurşun yemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ayağından kurşun yemek düşman malından yemeye, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına alamet eder.

Kahve falında ayağına kurşun yemek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ayağından kurşunla vurulmak eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağına kurşun sıkıldığını görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağından kurşunlanmak iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağa kurşun sıkmak aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, kimseden korkmayacağına delalettir.

Kahve falında beynine kurşun yemek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir