AnaSayfa / Genel / Kahve falında beynine kurşun yemek

Kahve falında beynine kurşun yemek

Kahve falında beynine kurşun yemek rızkının genişleyeceğine, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beynine kurşun yemek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında ayağından kurşun yemek ele geçen fırsatların heba edileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtından kurşun yemek diploma ve meslek sahibi olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında karnına kurşun yemek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına kurşun yemek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet eder.

Kahve falında kalbe kurşun yemek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kurşun yemek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağına kurşun yemek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnından kurşun yemek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir