AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynundan kurşunlanmak

Kahve falında boynundan kurşunlanmak

Kahve falında boynundan kurşunlanmak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalet eder.

Kahve falında boynundan kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Bazı hatalar için fazla geç kalmadığınızı da bilin.

Kahve falında boynundan kurşun yemek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında boynundan kurşunla vurulmak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynundan kurşunlanmak yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, dedikodu edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurşun vurulduğunu görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kolundan kurşunla vurulmak sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağından kurşunlanmak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurşun mermi görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağına kurşun yemek problemlerinin çözüleceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir